071-517 1755
Home Praktische informatie

Praktische informatie

Leerlingen die van het vmbo Boerhaavelaan komen, zijn zelfbewust, gemotiveerd en weten wat ze willen. Ze zijn energiek en ondernemend. Ze hebben een diploma op zak en de juiste vaardigheden en praktijkervaring opgedaan om te kunnen kiezen voor beroepen en vervolgopleidingen die op hun lijf geschreven zijn. Ze zijn toekomstproof.

In dat groeiproces begeleiden we onze leerlingen optimaal: met plezier, gedrevenheid, vakkennis en ruime ervaring. We geven les volgens een toekomstgericht onderwijsprogramma waarin buitenschools leren centraal staat, omdat we weten dat lesstof bij onze leerlingen beter blijft hangen als ze zelf ervaren wat ze er op de werkvloer mee kunnen doen. We werken daarom nauw samen met een groot aantal bedrijven en maatschappelijke instellingen die onze leerlingen met open armen ontvangen voor bedrijfsbezoeken (onderbouw) en wekelijkse praktijklessen en –toetsen (bovenbouw). Op alle vmbo-niveaus: theoretisch, kaderberoepsgericht en basisberoepsgericht.

 

Onze leerlingen ontwikkelen zich zo midden in de samenleving, maar staan er nooit alleen voor. Onze school is voor hen de veilige thuishaven waar ze lief en leed kunnen delen en intensief begeleid worden door professionele, enthousiaste en betrokken leerkrachten. In een omgeving die open en toegankelijk is én inspireert. Vanaf 2020 geven wij les op de meest duurzame school van Leiden. Een gloednieuwe school, gebouwd en ingericht met de nieuwste technieken en materialen. Vmbo Boerhaavelaan is toekomstproof.

Pin It on Pinterest

Share This