071-517 1755

Begeleiding

 

Coach

Op onze school is jouw coach je eerste aanspreekpunt. Hij of zij heeft extra tijd en aandacht voor jou en je klasgenoten. De coach maakt je wegwijs op Vmbo Boerhaavelaan en geeft bijvoorbeeld ook studieles. In deze les leer je hoe je het beste met huiswerk om kunt gaan. Dat is in het begin best moeilijk, maar met wat hulp en tips gaat dat steeds beter. Uiteraard staat je coach ook altijd voor je klaar als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt.

Extra begeleiding

Als je moeite hebt met bepaalde vakken, bijvoorbeeld lezen of rekenen, krijg je extra les en begeleiding van vakdocenten of remedial teachers.

Ontdek jouw talenten

Om goed te kunnen volgen hoe je je ontwikkelt op onze school, krijg je in het begin van het schooljaar een volgsysteem-toets van het Cito. In de laatste periode van leerjaar 1, 2 en 3 maak je deze toets nog een keer. Met de resultaten van deze toetsen kunnen we zien wat jouw talenten zijn.

Ondersteuningscoördinator

Mevrouw C. van der Burg
@: c.vanderburg@bonaventuracollege.nl

Intern begeleider onderbouw

Mevrouw S. Piroe
@: s.piroe@bonaventuracollege.nl

Intern begeleider bovenbouw

Mevrouw I. Boom
@: i.boom@bonaventuracollege.nl

Ons School en Ondersteunings Plan (SOP): SOP vmbo Boerhaavelaan 2019-2020

Anti-pestprotocol Boerhaavelaan/ Leystede 2019-2020: Anti-pestprotocol Boerhaavelaan / Beroepscollege Leystede 2019-2020

 

Pin It on Pinterest

Share This